Højslev IF henter bundsolid sejr i varmen: “En rigtig god og solid indsats“

Et solbeskinnet Højslev Stadion lagde græs til søndagens sejr (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Højslev Station IF vandt en velfortjent sejr i varmen på hjemmebane mod Dronningborg B med 2-0.

Simon Kirkegård Adamsen scorede det første mål for hjemmeholdet i det 45. minut, mens Michael Madsen øgede føringen til 2-0 i det 70. minut.

Højslev Station IF var det dominerende hold gennem hele kampen og havde flest chancer og skud på mål.

“En rigtig god og solid indsats på en super bane i meget varmt vejr - det må være den overordnet overskrift på dagens kamp. Vi fortsætter de gode takter med at være mest og også bedst på bolden og set i forhold til chancefordeling, er vi vel også det hold som har flest og mest henvendt sig mod mål. Så synes så absolut at det er en fortjent sejr,” siger Michael Henriksen.

Henriksen var meget tilfreds med holdets præstation og fremhævede især midtbanespilleren Laurids Stisen og forsvarsspilleren Simon Holst Malmberg for deres gode præstationer.

Henriksen var også glad for, at holdet formåede at forvalte varmen bedre end Dronningborg B og stod stærkt defensivt, hvilket var en god forudsætning for sejren.

“Vi forvaltede varmen bedre end Dronningborg og selvom det i sig selv ikke gav os sejren, så gjorde vores føring at vi kunne være mere i kontrol undervejs og opveje lidt mere hvor meget og hvor lidt der skulle trykkes på speederen. Og så stod vi ekstremt stærkt defensivt og hold nullet - det er altid en god forudsætning for at vinde en fodboldkamp.”

På fredag den 26. maj skal Højslev Station IF møde St. Restrup IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 på Frejlev Stadion.

Kampens resultat: 2-0 til Højslev Station IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 1