Højslev IF buldrer frem i toppen af tabellen efter ny sejr

Højslev IF Serie 2 Herrer (Foto: M. Henriksen)
Profilbillede

Højslev IF's Serie 2-herrer er begyndt at stikke af i toppen. Ved søndagens opgør mod Thisted FC skulle de forsøge at udbygge forspringet, da mandskabet besøgte Lerpytter Anlæg.

Michael Henriksens tropper kunne til sidst række armene i vejret, da de formåede at hente sejren med hjem til Højslev. Henriksen knytter følgende ord til 2-3-sejren:

“En hårdt tilkæmpet sejr, hvor det var marginaler der gjorde udslaget. Sejren kan sagtens forsvares, men undervejs kunne kampen være tippet begge veje.”

Især enkelte spillere gjorde sig særligt bemærket i den vigtige sejr:

“Jeg synes, at Oliver Svendsen og Mads Hansen på den centrale midtbane forsøgte at holde gameplanen. I glimt så vi også hvor sindsygt farlig en spiller vi har i Emil Holm Lauge Karlsen. Han skabte problemer for modstanderen med sine offensive aktioner.”

Michael uddyber, hvad der overordnet set blev afgørende for sejren:

“Vi starter kampen godt i et nyt system, men vi kommer for hurtigt til at spille for langsomt og uden fantasi. Men vi var forholdsvis skarpe på de få muligheder der bød sig, og vi skabte vel ret beset flere chancer end Thisted.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Højslev IF hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Hanstholm IF søndag den 25. september. Der er kampstart på Højslev Stadion klokken 13:00.

Kampens resultat: 2-3 til Højslev Station IF
Række: Herrer Serie 2 - Efterår

Mål
14'1-0Mathias Trillingsgaard
33'1-1Emil Holm Lauge Karlsen
45'1-2Selvmål - Thisted FC
54'2-2Kristian Thinggård Bjørn
79'2-3Mads Kornerup Hansen
Kilde: Træner Michael Henriksen, Højslev Station IF - Herrer Serie 2 - Efterår