Framnes og Bernberg brillerede i Skive IK-sejr

Skive IK Serie 1 Herrer (Foto: Michael Svenningsen)
Profilbillede

Lørdag kl. 13:00 var scenen sat på Egeris Idrætsanlæg, da Skive IK sendte Dronningborg B hjem med et 3-0-nederlag.

Michael Svenningsen var derfor også utroligt tilfreds, da han udtalte sig til VORES By Skive efter sejren:

- Tilfredshed. Mange ting blev gjort rigtigt i dag og så holder Jacob Bernberg nullet i dag med en flot kamp.

- Ligeledes var jeg super godt tilfreds med vores tre debutanter, Marius Framnes, Anders Bejder og Kristian Pedersen, som alle kom ind og fik sig flot vist frem, men især vores nye norske spiller, Marius, fik vist sin målnæse frem med to debutmål og flere gode aktioner.

Dertil uddyber Michael Svenningsen, hvad der lykkes så godt for 'Sikkerne':

- Jamen faktisk var jeg super tilfreds med vores defensive arbejde kampen igennem, hvor først Rasmus Sørensen, Sylvester M Poulsen og Søren Kristian Goul havde styr på det, mens Kristian Pedersen spillede en flot anden halvleg i backkæden i hans første optræden.

- Ligeledes steppede vores unge målmand Jacob Bernberg et par niveauer op og viste flot spil. Når vi spillede bolden hurtigt kunne Droningborg ikke følge med og det såes ved flere lejligheder hvor vi blev rigtige farlige.”

I en stærk holdpræstation, er der alligevel nogen, der præsterede ekstra iøjnefaldende, mener Svenningsen.

- Det er klart at når man har så god en spiller som Marius skal han fremhæves men er slet ikke tvivl at vi ikke har set det bedste i ham endnu, for når han får realtioner med Lasse Sørensen i vores venstre side, vil en del hold få noget at se til. Men målmand Jacob Bernberg lyste også meget op, og det gjorde holdet faktisk også.

- En anden som fortjener stor ros er vores Serie 4-træner, Jesper Nielsen, som virkelig har presset på for at få Kristian Pedersen igennem rækkerne, da han sidste sæson spillede Serie 5, men nu står og har fået sin debut på Serie 1. Virkelig flot trænerarbejde fra Jespers side.

På lørdag den 17. september skal Skive IK møde Løgstør IF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Løgstør Stadion-Sparekassen Danmark.

Kampens resultat: 3-0 til Skive IK
Række: Herrer Serie 1 - Efterår

Mål
25'1-0Marius Framnes
55'2-0Sylvester M Poulsen
89'3-0Marius Framnes
Kilde: Træner Michael Svenningsen, Skive IK - Herrer Serie 1 - Efterår