Flot arbejdssejr til Skive fH U17-Piger

Foto: Steffen Lindorff.
Profilbillede

Skive fH skulle forsøge at stjæle to point fra Aars HK, da slaget skulle stå i Idrætscenter Østermarken.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 25-30 til stor glæde for træner, Steffen Lindorff:

Det er en rigtig arbejdssejr, hvor vi fra første fløjt sætter os på kampen. Vi får en rigtig god start og kommer hurtigt foran med 3-4 mål. Derfra bølger det lidt frem og tilbage, hvor vi trækker fra, så henter de et par mål osv. Vi holder heldigvis hovedet koldt, og hver gang de nærmede sig, så trak vi fra igen.

Han er i særdeleshed begejstret over udtrykket pigerne kom med i dagens kamp, efter et par kampe hvor holdet havde nogle mangler:

"Vi kommer med en helt anden energi og gejst, som jeg ikke har set før. Det var rigtig dejligt at se, og det er ekstra glædeligt, fordi vi har manglet det i de sidste par kampe."

Den tilfredse træner satte også et par ord på årsagen til sit holds pragtpræstation:

Vi holder et rigtig højt niveau i angrebet, hvilket de 30 mål også viser. Vi spiller rigtig klogt og tålmodigt, og får samtidig bredt spillet ud over kanterne. Vi er utrolig kyniske i vores afslutninger, hvor vi brænder forholdsvis få store chancer. 

Lindorff fortsætter:

Det glæder mig rigtig meget, at vi får afslutninger fra fløjene og på ydersiden af backs. Der har vi haltet utrolig meget, så hvis vi kan tage den tryghed med til de næste kampe, så bliver det rigtig godt.

Store individuelle præstationer
En overordnet positiv dag for Skive fH, hvor træner Steffen Lindorff især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet:

Det er faktisk en kamp, hvor jeg føler at alle byder fornuftigt ind. Jeg er godt tilfreds over-all med alle mine spillere, men hvis jeg lige skal pege et par stykker ud, så gør Julie Ellegaard en kanon indsats i dag, hvor hun formår at splitte deres forsvar af gang på gang, hvor hun laver nogle gode vurderinger i forhold til egen chance eller viderespil. Samtidig dækker hun sindssygt godt op. Man ligger måske ikke så mærke til hendes forsvarsarbejde, men hun er vigtig brik i det, og det gør hun bare til næsten U.G i dag.

Udover Julie Ellegaard, så var der også roser til en anden spiller efter kampen:

Selvom Aars får lavet 25 mål, så piller Cecilie Wienike bare så mange bolde, så hun var en god sidste skanse at have i målet.

På tirsdag den 30. november møder Skive fH Idrætsefterskolen Lægårdens Håndboldforening. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 25-30 til Skive fH
Række: U-17 Pige 2. Division

Billeder fra kampen
Foto: Steffen Lindorff

Kilde: Træner Steffen Lindorff