FC Salling videre i pokalen efter straffedrama

Profilbillede

Søndag eftermiddag skulle pokalkampen mellem hjemmeholdet fra Skibsby-Højene IF og FC Salling udspille sig. Det endte i et regulært straffedrama i bedste pokalturneringsstil, hvor holdene skulle igennem 13 spark, før der var fundet en vinder. 

Det lykkedes for træner Morten Bülow og co. at hente sejren med hjem til FC Salling U13-drenge, Bülow knytter følgende ord til straffesparkssejren:

"Jeg er tilfreds med, at vi ikke slår op i banen, selvom det ikke kører for os, så bliver vi ved med at kæmpe, og det er da også derfor, vi får scoret til sidst.

Efter kampen siger den stolte træner følgende:

"Udover det så er jeg rigtig glad for, at vi scorer på alle 7 straffespark, og vi havde en målmand, der tog et straffe. Nu glæder vi os til at komme på 11-mandsbane og så se, hvem vi trækker i pokalen.

Morten Bülow mente også der var øjeblikke, hvor der var plads til yderligere forbedring, men også én fremhævet spillerpræstation, der bidrog til sejren: 

"Vi var ikke gode i dag. De kommer for nemt til nogle store chancer, så vi kunne være bagud med tre ved pausen, uden vi kunne sige noget til det. Men jeg vil godt fremhæve vores målmand, Sebastian Frøslev, som holder os inde i kampen. Især i 1 halvleg og så tager han et straffe - så god indsats af ham i dag."

Kampens resultat betyder, at FC Salling er videre til næste runde af pokalturneringen, hvor de skal spille mod en endnu uvis modstander på 11-mandsbane. 

Kampens resultat: Ordinær spilletid endte 1-1 (6-7 på straffespark)

Kampens målscorere:

Skibsby-Højne IF scorede i det 45 min ved ukendt spiller.

FC-Salling scorede i det 55 min på mål af Marius Risgaard

Kilde: Morten Bülow