FC Salling U15-Piger sejrer efter tæt opgør

Foto: FC Salling U15-Piger // Ronnie Svenson.
Profilbillede
dato

For FC Salling U15-Pigerne bød søndagen på et opgør imod Fredericia KF i U15-Piger Liga 1. En liga, som er utrolig tæt, hvilket også giver den tætte 4-3-sejr til FC Salling det mere betydning.

"Umiddelbart giver sejren os en 2. plads i, hvad der ligner en tæt turnering. Vi kommer stadig til at tage en kamp af gangen og så må vi se, hvordan det ender" siger træner for FC Salling U15-Piger, Ronnie Svenson

Derfor var det tre point, der virkelig lunede for FC Salling U15-Piger, selvom spillet ikke var derefter, ifølge Ronnie:

"At vi vinder på en dag, hvor ikke alt fungere, det viser, der er en solid bund i holdet. Objektiv set burde der være scoret 2-3 mål i kampen, men grundet nogle mærkelig situationer i begge ender af banen, så endte det så med 7 scoringer i stedet"

Indstillingen var udslagsgivende
Selvom Ronnie og FC Salling-Pigerne ikke kunne være tilfredse med deres spil på dagen, så fastholder træneren dog, at det netop er på dage, hvor spillet ikke flasker sig, at indstilling bliver afgørende: 

"Jeg kan ikke være utilfreds med pigernes indstilling, for de forsøgte. Men nogen gange vil det bare ikke, som man selv gerne vil. Vi scorer årets hurtigste mål efter bare 30 sekunder og så er det jo svært at være utilfreds med en sejr, uanset om vi spiller godt eller skidt"

Især to pigerne får ekstra roser af Ronnie efter kampen, fordi de lige netop viste den rette indstilling på dagen: 

"Selvom vi generelt ikke var aggressive nok, så viste Anna Bay Sørensen alligevel, at det kunne lade sig gøre. Hun spillede en rigtig fin kamp og tabte ikke mange dueller fra hendes plads som back"

"Endvidere spillede sweeper Andrea Jacobsen også en flot kamp. Hun var uheldig ved Fredericia's første mål, idet bolden ramte hende på vej i mål og snød vores keeper. Men udover det, så var hun rigtig dygtig til at læse spillet og kom i vejen for rigtig meget gennem hele kampen"

Kampens forløb:
1-0, 1 min: Sofie Hunnerup Nielsen
1-1, 43 min: Ukendt
2-1, 57 min: Signe Hammer
2-2, 62 min: Ukendt
3-2, 64 min: Astrup Nautrup
4-2, 69 min: Signe Hammer
4-3, 70+1 min: Ukendt

Resultat: FC Salling U15-Piger - Fredericia KF: 4-3 (1-0)

Kilde: Ronnie Svenson, Træner