FC Salling rykker op igen efter sikker sejr

FC Salling U15 Drenge (Foto: M. Nissen)
Profilbillede

Lørdag var scenen sat til et skelsættende opgør på Egeris Idrætsanlæg, da FC Sallings U15-drenge vandt med 4-0 over Viborg Sdrm. IK. Hermed var oprykningen sikret!

Derfor var drengenes træner, Michael Nissen, meget tilfreds og stolt over holdets præstation.

“Jeg er rigtig glad og stolt over dagens sejr, som sikrer os oprykning for anden halvsæson i træk. Jeg synes ikke man kunne se på os, at der var ekstra pres på i dag. Vi spiller rigtig fint og kampens udfald var der aldrig tvivl om.”

Hvad er det, I lykkedes så godt med i dag?

“Først og fremmest holder vi endnu engang rent mål. Derudover spiller vi med god tålmodighed, og sætter nogle rigtig fine angreb sammen.”

Selvfølgelig er den klare overskrift, at FC Salling-drengene er rykket op - men det skyldtes især en spiller, der var i et gevaldigt målhumør i lørdagens kamp.

“Det er svært ikke at fremhæve Mattias Rold, som med et hattrick var utrolig skarp i dag. Men vores defensiv var også rigtig solid hvor især Daniel Lund på højre back leverede en god præstation.”

På lørdag den 3. december skal FC Salling møde Sjørring/Koldby/Hørdum. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 på Skyum Idrætsefterskole Kunstgræs.

Kampens resultat: 4-0 til FC Salling
Række: U15 Drenge Liga 2B

Mål
7'1-0Mattias Rold
18'2-0Xander Kristensen
25'3-0Mattias Rold
50'4-0Mattias Rold
Kilde: Træner Michael Nissen, FC Salling - U15 Drenge Liga 2B