Fantastisk ligapremiere for Skive fH

Profilbillede
dato

Skive fH får en fantastisk start på den nye sæson med en flot sejr i Nordsjælland. Hvis du er fra Skive, så kan du være meget stolt over dit lokale håndboldhold. Efter første spillerunde er de nemlig et af topholdende og det er endda foran Aalborg, som var finalister i Champions League.

Skive fH lægger helt fantastisk ud i HTH Herreligaen med en flot sejr i Nordsjælland og enestående præstationer fra nogle af de unge spillere. De kampen blev fløftet af fik Skive derfra med to flotte point og en sejr på 29-27.

I første halvleg så det dog ikke specielt lyst ud for Skive fH. Her var de nemlig bagud med fire point, da den blev føjtet af. Skive fH gav dog ikke op og efter pausen gik de for alvor igang med at spille helt fantastisk.

Specielt Tobias Rasmussen fortjener anderkendelse efter hans enestående præstation. Han scorede nemlig hele 6 mål i træk efter pausen, hvilket førte til en solid føring. Da der blot var fire minutter igen opstod der dog spænding. Nordsjælland begyndte nemlig at spille fantastisk, mens Skive gik lidt ned i tempo.

Det førte til nogle meget anspændte sidste minutter, men det endte altså med, at Skive fH tog sejren med hjem.

Kilde: Redaktionen