Endelig kom sejren for Skive fHs piger

Foto: Pia Klostergaard. Holdbillede af Skive fH U15 Piger
Profilbillede

Hjørring Håndbold havde taget turen til Kulturcenter Skive, hvor Skive fH gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 23-20.

Derfor var det også en tilfreds Søren Riis-Jensen, træner for Skive fH, vi fangede til en reaktion på kampen.

“Endelige i det ottende forsøg kom sejren. Vi vidste også godt, at det var i dag, at vi havde muligheden. Hjørring er et hold, vi kender godt og som vi tabte med en til sidst vi mødte dem,"

"Før jul mødte vi dem også to gange med et nederlag i Hjørring og uafgjort hjemme til følge. Så vi vidste, at muligheden var der. Første halvleg bliver lidt rodet, og vi rammer ikke helt vores niveau specielt forsvarsmæssigt, så vi går til pause nede med en.”

Søren havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats.

“Fra anden halvlegs start får vi sat os på kampen og kommer hurtigt i front med et mål eller to. Vores forsvar blev bedre og vi blev mere opmærksomme på, hvor meget højde vi skulle tage på de spillere som stod overfor os,"

"Det gjorde også, at Mille i målet kom bedre i gang og bidrog med nogle fine redninger. Ellers blev der kæmpet og fightet helt vildt over hele linjen og det hev sejren hjem i dag.”

Skive fHs præstation udmundede sig i to point, og træner Riis-Jensen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

“Clara Bro tog et stort ansvar i begge ender af banen i dag, men hele holdet leverede en rigtig god kamp og fik vist, at selv om alt ikke lykkedes i løbet af en kamp, så kan fight og den rette indstilling række langt.”

På tirsdag den 29. marts møder Skive fH VRI, Risskov. Kampen fløjtes i gang klokken 19:45 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 23-20 til Skive fH
Række: U-15 Pige 1. Division A

Kilde: Træner Søren Riis-Jensen, Skive fH - U-15 Pige 1. Division A