Ellegaard og Vestergaard brillerede forgæves

Skive fH - Lyngs Idrætsefterskole HK (Foto: Steffen Lindorff)
Profilbillede
dato

Skive fH tog torsdag imod gæsterne fra Lyngs Idrætsefterskole HK. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Skive fH ikke drage fordel af den, da de tabte 24-25 til Lyngs Idrætsefterskole HK.

Derfor var det også en noget slukøret Steffen Lindorff træner for Skive fH, vi fangede til en reaktion på kampen.

Lyngs scorer det afgørende mål med 3 sekunder tilbage, og den gør selvfølgelig rigtig ondt lige nu. Det er to hold, som ligger godt til hinanden, derfor blev kampen også utrolig spændende. Det er små marginaler, som afgøre den her kamp, og det gik Lyngs' vej i dag.

Jeg står med en følelse af, at det er os, som taber kampen og ikke Lyngs, som vinder den. Det er pisse ærgerligt, undskyld mit sprog. Men omvendt, så er det også charmen ved håndbold.

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge træneren er der flere ting, som ikke lykkes.

Vores forsvarsspil. Jeg tror ikke, at vi får lavet et enkelt spilstop, og så bliver det problematisk over 60 min. Vi er for "flinke" i forsvaret, forstået på den måde, at vi skal turde tage ved. Det bliver for let for Lyngs at lave deres mål, fordi vi ikke får lukket armen/bolden. De får mulighed for at spille bolden videre eller skyde på mål, selvom vi har fat i dem, fordi vi tænker, at berøringen må være nok til et frikast.

Sådan lyder det fra Steffen Lindorff, der fortsætter:

Udover det, så savner jeg noget is i blodet. Vi fører med 22-19, da der mangler 5 minutter af kampen. Lyngs går frem i en aggressiv 5-1, som vi løste utrolig godt i 1. halvleg. Vi stresser fuldstændig, begynder at drible og derved låse os selv.

Der skal vi koldblodige og spille det, som vi lykkedes så godt med i 1. halvleg, hvor vi lader bolden gøre arbejdet, løber for hinanden etc. Men det virkede som, at vi ville opfinde den dybe tallerken på daværende tidspunkt, og det spændte desværre ben for os selv.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Steffen alligevel se lysglimt i mørket.

Jeg synes, at Julie Ellegaard og Victoria Blach Vestergaard spiller utrolig godt angrebsspil i dag. Julie laver fremragende gennembrud og indspil til stregen, som giver os virkelig mange mål. Victoria splitter jo nærmest Lyngs' 5-1 forsvar ad i 1. halvleg, og det var med til at give os en god start på kampen.

På torsdag, den 24. marts, møder Skive fH Idrætsefterskolen Lægården 2. Kampen fløjtes i gang klokken 19:45 i Idrætsefterskolen Lægaarden Holstebro.

Kampens resultat: 24-25 til Lyngs Idrætsefterskole HK
Række: U-17 Pige 2. Division