Det hele menneske er i fokus hos Wellness by Ilona

Foto: Privat. Wellness by Ilona drives af Ilona Hillersborg, som har haft stedet siden 2014.
Profilbillede
dato

Ilona Hillersborg ejer virksomheden Wellness by Ilona, hvor du kan forkæle dig selv - helt efter dine behov.

Ilona Hillersborg fra Skive er 48 år og har ejet Wellness by Ilona siden 2014. Hun stiftede selv virksomheden i sin tid, og etableringen af virksomheden har ikke været problemfri. Hun er uddannet kosmetiker og har taget meget efteruddannelse sidenhen.

Kundekredsen kommer ikke af sig selv

Wellness by Ilona tilbyder mange forskellige former for kropspleje. Hun tilbyder massage, arbejder med varmesten og ordner negle og bryn. Hun opfylder netop de behov, som du har som kunde.

”Jeg arbejder med mine hænder, og jeg elsker at give massage. Jeg giver også ansigtsbehandling. Alt dette er behageligt, og alt dette er velvære,” siger Ilona.

I starten af virksomhedens levetid var det svært at etablere en fast kundekreds, men nu har hun fået opbygget et solidt netværk. 

”Jeg har rigtig mange dejlige mennesker, som har været sammen med mig i alle disse år. De tror på mig, og de stoler på mig, og det er det vigtigste,” siger Ilona.

Nogle af kunderne er hele familier, og det er noget, som hun nyder. 

”Én får voks og massage, og den anden skal have lavet negle, og så kan det være, at den tredje skal have fjernet sine bumser. Jeg har tit hele familier som kunder, og det er så megahyggeligt,” siger hun. 


Her ses Ilona Hillersborg - indehaver af Wellness by Ilona. Foto: Privat

Frihed og benhårdt arbejde

Før Ilona Hillersborg stiftede virksomheden i 2014, arbejdede hun i elektronikbranchen. Virksomheden lukkede dog ned, og nu var det tid til luftforandring.

”Jeg blev enig med mig selv om at lave noget, som jeg godt kan lide. Jeg har altid godt kunnet lide at give massage, og det gør mig glad," siger Ilona.

Hun læste derefter til kosmetiker på erhvervsuddannelsen i Aalborg, hvorefter hun åbnede sin egen klinik.

”Jeg kan ikke lide at kalde mig selvstændig. Jeg arbejder hårdt og prøver at opnå noget, som jeg drømmer om. Jeg har en vision og en mission, og det er det, jeg arbejder med,” siger hun.

Det er dog ikke altid, at hårdt arbejde er lig med succes. Nogle gange kan andre faktorer spænde ben for wellness-virksomhedens ellers fine udvikling.

”Da corona kom til Danmark, blev jeg jo nødt til at lukke ned. Der har også været problemer efter nedlukningen, hvor enten kunderne eller jeg aflyser på grund af coronasmitte,” siger hun.

Derfor har Ilona også været nødt til at have andre jobs ved siden af.

”Jeg har arbejdet på et plejehjem og et bosted for at tjene en ekstra skilling, så jeg kan få det hele til at løbe rundt,” siger hun.

Men selvom tiderne har været hårde for Ilonas virksomhed, giver hun ikke op.

”What doesn’t kill you, makes you stronger. Jeg kan godt lide at knokle og bevise overfor mig selv og andre, at jeg godt kan det her. Uanset hvad det kræver, så længe jeg er sund og rask,” siger hun.

Kunderne er nemlig gode til at holde pengene i lommen i krisetider. Og når priserne stiger i samfundet, går det ud over Ilonas virksomhed.

”Jeg er jo i luksusbranchen. Man kan ikke nedprioritere at få mad på bordet, men man kan nedprioritere vores branche.”

Kurser drysser krymmel på toppen

Selvom Ilona nu har åbnet sin egen virksomhed, stopper hun ikke med at være videbegærlig. Hun kan nemlig selv disponere sin tid, når hun er selvstændig.

”Jeg vælger tit mellem kurser eller høj løn, og her vælger jeg altid kurser, fordi det giver så meget mening for mig,” siger Ilona.

I september var hun eksempelvis på kursus og lærte om nye apparater og behandlingsmetoder.

”Jeg går meget op i, hvordan man skal leve for at leve så lang tid som muligt. Det handler eksempelvis om, hvor meget spinat og hvor meget grønkål, man skal spise,” siger hun.

Kurserne og de mange efteruddannelser har derfor også haft den effekt, at kunderne stoler på hende.

”Jeg sætter stor pris på, når kunderne spørger mig om, hvilke vitaminpiller de skal tage. De stoler på mig, og de ved, at de er i trygge hænder,” afslutter Ilona.

Du kan læse mere om Wellness by Ilona og se de mange behandlingstilbud på hjemmesiden her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Ilona Hillersborg // Wellness by Ilona