Der blev delt ubarmhjertige øretæver ud i Skive

En kamp til glemmebogen for Skive fH (Foto: Steffen Carstens)
Profilbillede
dato

Skive fH's 2. divisionsherrer tog tirsdag imod gæsterne fra Hammel GF. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Skive fH slet ikke drage fordel af den, da de tabte med utrolige 27-41 til Hammel GF.

Derfor var det også en slemt skuffet Steffen Carstens, vi fangede til en reaktion på kampen.

Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Vi fik regulære bøllebank af et bundhold, der var klasser bedre end os. De var mere parate, kom med mere fart, mere energi og power og var bedre end os på samtlige parametre. Med en sejr kunne have skabt behørig afstand til de to nedrykningspladser. Nu er vi i stedet helt nede i suppedasen, og for alvor viklet ind i nedrykningskampen.

Han fortsætter:

Men når man fremstår med en så slatten attitude og mangel på vilje som vi gjorde i dag, så har vi ikke en chance mod nogen. Vi vidste godt, at Hammel var et fysisk stærkt hold og at vi skulle gå til stålet. Vi stod bare som en groggy bokser uden parader. Vi tog imod det ene slag efter det andet, og 41 mål imod taler sit tydelige sprog om, hvordan vores forsvar var i dag.

Der var ingen bevægelse, ingen tacklinger og vi tillod Hammel at score det ene mål efter det andet, uden at vi forsøgte at gøre noget ved. Efter 10 minutter var vi allerede nede med 5-9.

I pausen forsøgte vi at italesætte tingene med en regulær skideballe, men det hjalp ikke, og efter 15-21 ved pausen blev skidt kun værre og efter 40 minutter var vi bagud med 11 mål og kampen for længst tabt. Så resten af kampen  skulle egentlig bare overstås.

Det gik slet ikke, som det skulle. Derfor var Steffen Carstens også ganske klar i spyttet, da han bliver spurgt om hvad der skal ændres.

Jamen det kan og skal ALT! Vi har en kamp igen allerede på søndag, og der SKAL vi rejse os sammen. Det kræver en helt anden indstilling til tingene. Får vi ikke ændret på den, så vinder vi ikke flere kampe og så står den på 3. division næste sæson.

Nu skal vi have samlet og sundet os ovenpå den her røvfuld vi fik i aften. Se lidt video fra kampen og få snakket tingene ordentlig igennem, så er jeg sikker at der er nogle drenge der vil bevise at dette var en svipser. Det vi viste i aften var under al kritik, og ikke den måde vi gerne vil fremstå som håndboldhold. Det her kunne vi ikke være bekendt. Og der er kun os selv til at løfte os op igen.

På søndag den 27. februar møder Skive fH 2 modstand af Elitesport Vendsyssel 2. Kampen fløjtes i gang klokken 16:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 27-41 til Hammel GF
Række: 2. Division Herrer