Dalgaard-hattrick i endnu en sejr for Skive IK Old Boys

Skive IK Old Boys (Foto: Klaus Løndal)
Profilbillede

Onsdagens møde mellem Skive IK og NUGF Viborg på Egeris Idrætsanlæg bød på en 4-3-sejr til hjemmeholdet, hvor man især så en tidligere Superliga-spiller folde sig ud.

Spillende træner Løndals umiddelbare reaktion på onsdagens kamp lyder således:

“Det var egentlig en kamp som slet ikke burde være spillet, da NUGF ikke kunne stille hold. Men så trak de desværre 9-mod-9 kortet i stedet for at aflyse. En rigtig 'øv-regel', som ville betyde, at vi ville blive taberdømt, selvom vi rent faktisk var det eneste hold på banen, som kunne stille hold." 

"Vi måtte derfor spille 9 mod 9 i stedet for 11 mod 11, hvilket intet har med "rigtig" fodbold at gøre, og det er bestemt ikke grunden til at vi fortsat spiller fodbold. Det gav lidt opstillingsudfordringer, da spillet bliver helt anderledes, hvorfor NUGF straffede os voldsomt på nogle omstillinger i begyndelsen af kampen, selvom vi var klart bedst på bolden.”

Skive IK-mandskabet fik en svær start, men de formåede at komme stærkt tilbage.

“Vi var egentligt bedst, selvom vi pludseligt var nede med 0-3, men vi fik justeret lidt til, hvilket vi fik udbytte af i 2. halvleg, hvor specielt Thomas Dalgaard viste klasse," lyder det fra Klaus Løndal, der videre lader roserne falde over den tidligere Superliga-bomber, Thomas Dalgaard.

“Fodbold er en holdsport, hvor vi vinder og taber sammen, men det er klart, at Thomas Dalgaard viste klasse i dag, hvorfor han bør fremhæves med tre kasser på et tidspunkt, hvor det var lidt opadbakke.”

Med hjemmesejren i hus kan Skive IK nu se frem til, at de i den kommende runde møder Eastside Viborg på Houlkærhallen onsdag den 25. maj klokken 20:00.

Kampens resultat: 4-3 til Skive IK
Række: M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022

Mål
1'0-1Ukendt
9'0-2Jesper Ballentin
27'0-3Jonas Hansen
30'1-3Nicklas Kjær
40'2-3Thomas Dalgaard
55'3-3Thomas Dalgaard
65'4-3Thomas Dalgaard
Kilde: Spillende træner Klaus Løndal, Skive IK - M+32 B 11M - Forår/Efterår 2022