Cinema4 i Skive er klar til den nye sæson i Biografklub Danmark

Foto: KulturCenter Skive. Filmen om Flemming ”Bamse” Jørgensen kan opleves på det store filmlærred i Cinema4.
Profilbillede

Den landsdækkende Biografklub Danmark har valgt den kommende sæsons 10 film, og de rammer naturligvis også de store filmlærreder i Cinema4 i KulturCenter Skive.

Der er fire danske og seks udenlandske film, der tilsammen udgør det samlede program.

”Vi glæder os til at byde biografklubbens mange trofaste medlemmer velkommen til endnu flere gode oplevelser i mørket,” siger biografchef Martin Sørensen fra Cinema4 og tilføjer:

”Traditionelt ser vi, at udsigten til spændende film tiltrækker nye medlemmer. Mange ser et medlemskab som en vej til oftere at komme i biffen, og det er da godt."

Martin Sørensen kan allerede nu se, at Biografklub Danmark atter er et hit på Skive-egnen. Mange har allerede set – eller har sikret sig billetter til – filmen om Flemming ”Bamse” Jørgensen.

Biografchefen understreger dog, den nye sæson i Biografklub Danmark byder på film for enhver smag - drama, alvor, gode grin og en masse stærke historier, der næppe lader publikum uberørte.

"Det er vigtigt for os, at medlemmerne får nogle gode og afvekslende filmoplevelser af høj kvalitet, og det vil de uden tvivl få med de 10 stærke film, der tegner den kommende sæson," siger Martin Sørensen.

Publikum kan glæde sig til et år fuld af stærke filmoplevelser på det store lærred, og filmene dækker adskillige genrer, så der er noget for enhver smag.

Kilde: KulturCenter Skive