Bonde Maskiner i Skive: en lokal ekspert inden for plæneklippere og haveudstyr

Foto: Bonde Maskiner. Bonde Maskiner har en stor fysisk butik, hvor de tilbyder rådgivning og vejledning i valg af de rigtige produkter
Profilbillede
dato

Er din plæneklipper træt efter sommerens græsslåning? Eller mangler du det rette udstyr til dine haveprojekter? Hos Bonde Maskiner i Skive er ekspertise, erfaring og lokale rødder fundamentet for en virksomhed, der hjælper dig med alt fra plæneklippere til skovudstyr.

En erfaren partner

Bonde Maskiner er ikke bare en butik - det er din lokale partner, når det kommer til alt inden for plæneklippere og haveudstyr. Med over 25 års erfaring i branchen har de specialister, der kan guide dig til den perfekte plæneklipper, der passer til dine behov. Hvad enten du har en lille forhave eller en stor græsplæne, står Bonde Maskiner klar til at hjælpe dig med ekspertise og smil på læben.

Lokalt forankret familieejet selskab

Bag Bonde Maskiner står en stolt lokal historie. Grundlagt i april 2012 som et familieejet selskab, har de dybe rødder i Skive Trykluft Center, der havde eksisteret i næsten 37 år før etableringen af Bonde Maskiner A/S. Denne forankring i lokalsamfundet er en af hjørnestenene i deres virksomhedsfilosofi, der bygger på service, tillid og tryghed.

Mere end plæneklippere

Bonde Maskiner dækker et bredt spektrum af behov, og virksomheden omfavner syv hovedområder, som omfatter trykluft, skov og have, salg, service og udlejning af trailere, materieludlejning, en håndværkerbutik, flyttebiludlejning og - deres seneste tilføjelse - Bonde Bilvask. 


Foto: Bonde Maskiner // Hos Bonde Maskiner er og skal "Service, Tillid og Tryghed" være nøgleordene

Erfarne medarbejdere og personlig service

Når du træder ind hos Bonde Maskiner, møder du et team af veluddannede og erfarne medarbejdere. Fire montører/mekanikere, fire interne sælgere, en lagermand, en bogholder og en række medarbejdere, der klarer diverse opgaver, arbejder sammen som en sammentømret enhed. Den personlige service er i højsædet, og du kan altid stole på at få professionel rådgivning.

Fejring af milepæl

Bonde Bilvask, deres seneste tilføjelse til virksomheden, har netop rundet sin første fødselsdag den 25. august 2023. Det er en klar indikator for virksomhedens evne til at udvikle sig og levere kvalitetstjenester til det lokale fællesskab.

Find tips til haven og shop online på Bonde Maskiners hjemmeside

På deres hjemmeside deler Bonde Maskiner ikke kun deres produkter, men også deres viden. Her finder du løbende tips og tricks til haven, inklusiv guides til pleje af din plæneklipper, hækklipning og meget mere. Deres webshop er en skatkiste af produkter til skov og have, trailere, trykluft og alt, en gør-det-selv-mand eller kvinde, kunne ønske sig.

Tag et smut forbi Bonde Maskiner i Skive på Bilstrupvej 4 og oplev deres dedikation til lokal service, ekspertise og bredt udvalg. Find dem på Facebook for de seneste opdateringer, tilbud og konkurrencer.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bonde Maskiner