Bonde Maskiner: En helhedsoplevelse med god service og tillid

Bonde Maskiner
Profilbillede

I april 2012 blev det familieejede selskab, Bonde Maskiner, stiftet. Virksomheden har til huse på selvsamme matrikel, hvor Skive Trykluft Center i midt-halvfjerdserne blev grundlagt, og hvor nøgleord som service, tillid og tryghed holdes skarpt i hævd.

Peter Bonde er medindehaver og har været fast klientel hos Bonde Maskiner i snart 25 år, hvor den industrielle vækst på Salling har spillet en stor rolle fra dag ét.
En mangeårig ansættelse i virksomheden har sikret Peter et erfarent og solidt indblik i den salgsmæssige og teknologiske udvikling indenfor kompressorer, maskinelle haveredskaber og motordrevne maskiner. Hans viden og ekspertise kommer mange kunder til gode, når fornuftige løsninger på praktiske gøremål skal findes.

“Det overordnede hovedansvarsområde i virksomheden var fra start et trykluftcenter, som henvendte sig til større produktionsvirksomheder. I dag er Bonde Maskiner registrerede servicepartnere hos ATLAS COPCO, som er ét af de mest kendte og største brands indenfor trykluft”, fortæller Peter, der med robotteknologiens udvikling har tilkommet sig en særlig ekspertise i salg og service af større og mindre kompressorer.


Foto: Husqvarna automower robotplæneklipper // Bonde Maskiner

Med rødderne dybt plantet i Skive slår Bonde Maskiner sig på at være en specialbutik:

“Vi er lokalpatrioter. Vi handler videst muligt lokalt - og hovedparten af vores personale, som har været en del af virksomheden i mange år, er ligeledes lokalt forankret”, fastslår Peter og fortsætter:

“For os er det ikke bare et spørgsmål om varesalg. Vi ønsker at levere en helhedsoplevelse med en god servicering baseret på tryghed og tillid. Vores kunder skal gå herfra med en fornemmelse af, at vi har lyttet til deres behov og ydet en professionel rådgivning. Med andre ord skal vi kunne vejlede kunderne, så de kommer hjem med det helt rette produkt”, understreger Peter og tilføjer vigtigheden i, at kunderne får lyst til at komme igen.

Hos Bonde Maskiner møder du en bred vifte af uddannede og erfarne folk, som tilsammen har rigtig mange år i branchen og hvor fællesnævneren er tilfredse kunder. 
Med fire mand i salgsteamet - inklusiv medindehaveren selv - består staben også af tre teknikere på værkstedet samt to trykluftmontører. 
Udenomsarealerne bliver nøje vedligeholdt af to-tre pensionister, som tilmed er behjælpelige, når der skal køres ærinder eller udføres andre forefaldende opgaver. 

På yderligere fem hovedområder er Bonde Maskiner professionelt førende, hvoraf skov- og haveafdelingen, trailersalg samt materieludlejning udgør en stor del.
Håndværkerbutikken har et stort udvalg af diverse redskaber og produkter, der henvender sig til både den professionelle håndværker og til gør-det-selv-manden. 
På eget værksted serviceres alle typer maskiner og produkter. Her tilbydes slibning af knive og reparation af plæneklippere, motorsave og andre værktøjer. På det store reservedelslager findes reservedele til havetraktorer, buskryddere, hækkeklippere, kompressorer, trailere og meget meget mere.


Foto: Bonde Maskiner 

Leje af flyttebil, lifte, trailer eller entreprenørmateriel?
Service og reparation af maskiner og værktøj?
Kør ind forbi Bonde Maskiner og få professionel hjælp til netop dine opgaver! bondemaskiner.dk

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen