Black Friday: VildMedVin i Skive støtter udsatte børnefamilier

Foto: VildMedVin. VildMedVin I Skive.
Profilbillede

På samme måde som sidste år vil Jesper fra VildMedVin i Skive støtte udsatte børnefamilier i Skive i forbindelse med Black Friday. 

”Black Friday er en forbrugsfest og derfor er det en god anledning til at tænke på og støtte dem, der ikke har de samme økonomiske muligheder som mange andre. Jeg har selv børn og ved, hvor vigtig denne højtid er for dem og derfor støtter VildMedVin – Skive gruppen, der gør noget ekstra for netop økonomisk trængte børnefamilier” udtaler Jesper Dahlgaard, der er indehaver af VildMedVin i Skive.

I ugen op til Black Friday vil der være nogle auktioner og tilbud på VildMedVin – Skives Facebook side. En del af omsætningen fra auktioner og tilbud går til gruppen ”Familiestøtte/Julehjælp Skive”.

Fredag holder VildMedVin åbent på Viborgvej helt til kl. 21, og her vil butikken være fyldt med smagsprøver og gode ”Black Friday tilbud”. 5% af butikkens omsætning denne dag går direkte til gruppen, der hjælper børnefamilier.

Som svar på spørgsmålet omkring vigtigheden af donationer til gruppen udtaler Nina Vestergaard, der er med til at administrere gruppen, følgende:

”Vi ved, hvor stor forskel vores julekurve gør for de økonomisk udsatte børnefamilier. Det kan faktisk være forskellen på en rigtig julemiddag i stedet for spaghetti og kødsovs”.

Videre fortæller Nina, at gruppen er 100% lokale, og alle, der hjælper, er ulønnede, hvilket betyder, at alt det, som gruppen modtager, går direkte videre som hjælp til børnefamilierne:

”Vi håber derfor at mange vil støtte op om de lokale initiativer, der er med til at sende midler videre til vores gruppe”.

Følg med på VildMedVin Skives Facebook side hele ugen for at se tilbud og auktioner, der støtter økonomisk udsatte børnefamilier.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.