Bittert nederlag til Skive fH

Profilbillede
dato

Fredag aften skulle Skive fH møde Stoholm IF, som var de klare favoritter inden kampen. Trods en fornuftig 1. halvleg af Skive fH, trak Stoholm IF sejren helt i hus med en sejr på 27-11. Træner, Steffen Carstens, var dog godt klar over hvor det gik galt:

"Vores angrebsspil kiksede i starten af anden halvleg. Vi brændte chancer, tog dårlige beslutninger og lavede tekniske fejl."

Stor ros til ungdommen trods nederlag
Selvom Skive fH's unge mandskab, i perioder, havde meget svært ved at matche fysikken hos Stoholm IF, så var Steffen Carstens dog fortrøstningsfuld:

"Vores forsvar i første halvleg var fremragende, og vores mange unge spillere steppede virkelig op, i forhold til sidste kamp."

Trods en velspillende William Skovsager betød nederlaget at Skive fH tabte for anden gang i sæsonen. Dette efterlader dem med to nederlag i to kampe. De har dog revanche til gode, når de næste gang får besøg af Aars HK, på hjemmebane.

Kampens resultat: Stoholm IF - Skive fH (2. division) 27-17

Kilde: Steffen Carstens, cheftræner