Alting smuldrede i 2. halvleg for Skive fH-herrerne

Profilbillede
dato

Skive fH's 2. divisionsherrer skulle fredag besøge Gråkjær Arena Holstebro, da de skulle møde Tvis. Her jagtede Skive fH de to point, men desværre blev en mindre god 2. halvleg udslagsgivende for nederlaget på 35-27.

En utroligt ærgerlig Skive-træner, Steffen Carstens, havde følgende kommentar til nederlaget:

Først og fremmest var det fedt endelig at spille kamp igen. Det har været hårdt at ligge stille grundet Corona, så det var fedt at træde ind på banen igen. Men dernæst er jeg skide ærgerlig, fordi vi spiller en perfekt første halvleg og fører med 18-17, da der fløjtes til pause. Men i anden halvleg falder vi helt sammen.

Det var ikke fordi Tvis blev markant bedre, men det var os selv der begyndte at lave fejl, tage dårlige beslutninger og brænde selv de mest oplagte chancer og det skal man ikke gøre mod et Tvis-mandskab der er så stærke i deres kontrafase og straffer enhver fejl ubønhørligt. Så man kan sige at vi tabte til os selv og ikke til Tvis.

Træthed bliver udslagsgivende
Steffen Carstens har en smal trup, og det bliver nævnt som en mulig årsag til, at holdet brændt sammen i 2. halvleg. Han peger her på, hvad der blev gjort forkert, og samtidigt nævner han en muligt transfernyhed:

Jamen det siger selv, at vi skal forsøge at sætte det sammen over 60 minutter. Nu er vi de sidste 2-3 kampe kommet skidt ud fra pausen og det er der selvfølgelig mange gode forklaringer på. Vi er en smal trup og jeg trækker store veksler på flere af vores spillere som er "nødt" at spille fuldt igennem samtlige 60 minutter.

Vi har en stor stærk bagspiller på vej tilbage fra en langvarig skade, og vi afventer en mulig tilgang fra en en divisionsspiller fra Sjælland, der skal ind på Skive Kaserne og aftjene værnepligt. Og det er klart, at der så vil være flere muligheder for at give nogen af de andre lidt pause ind i mellem.

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og Steffen Carstens kunne også se lyspunkter fra kampen:

Willliam og Markus spillede fremragende i første halvleg, hvor de gjorde alle det rigtige og hvad vi havde snakket om. De skød deres keeper rigtigt og var meget direkte i deres spil. Sebastian i målet var fremragende i første halvleg. Men de faldt i anden halvleg sammen med resten af holdet og ingen af dem kunne holde det niveau de viste i første halvleg.

I morgen, den 25. januar, møder Skive fH, Nørre Djurs HK. Kampen fløjtes i gang klokken 20:15 i Kulturcenter Skive.

Kampens resultat: 35-27 til Tvis 2
Række: 2. Division Herrer

Kilde: Træner Steffen Carstens, Skive fH 2 - 2. Division Herrer