10 medaljer, 4 superfinaler og en lang række af personlige rekorder

6 af de 8 deltagende svømmere fra 1.holdet. Freya Ellebye er i Tyskland og Adam Kristensen tilbage på efterskolen (Foto: T. Brendholdt)
Profilbillede
dato

Af: Skive Svømmeklub Poseidon

I weekenden deltog Skive Svømmeklubs 1. hold ved det store svømmestævne ”Herning Grand Prix”. Et stævne fra fredag til søndag, hvor store klubber fra Sjælland, Fyn og Jylland sender deres bedste svømmere af sted til. Så konkurrencen var skarp og benhård for Skive-svømmerne.

De har siden sommer haft stævnet som et erklæret mål at gøre det godt ved. Og derfor var både de og træner Torben Brendholdt spændte på hvor de stod, og om formen var klar til at peake perfekt over stævnedagene. I alt havde Skive 8 svømmere af sted i weekenden.

Og heldigvis var alt ramt spot on. Skive svømmerne tog grådigt godt for sig af retterne i den rigtige ende af resultatlisten. Helt ustyrligt suveræne på medaljefronten var dog Carl Rytter og Jasmin Hanning, som tilsammen hev 6 medaljer med til Skive – og 5 af dem var af den bedste karat.


Jasmin Haaning på 50m fri (Foto: J. Brendholdt)

Oveni dette så kvalificerede de to sig sammen med meget unge Naya Brendholdt til ”Super finaler” lørdag aften. En monsterfed oplevelse for svømmerne! Ikke bare at kvalificere sig til finalerne – Hvilket var meget svært, men også at overvære for alle de andre.

DJ på mixerpulten, spotlights, følgespot og en halspeaker i ”fyr og flamme” humør til at løfte stemningen helt op under loftet – Det var det man kalder en ”man skulle ha’ været der oplevelse”. Her var de 6 bedste fra hver årgang samlet for at dyste om pengepræmier og medaljer. Allerbedst i superfinalerne var Carl Rytter, da han overlegent vandt 50 ryg finalen i ny personligrekord.

Til Skives medaljesamling i weekenden bidrog også formstærke Freya Ellebye med 2 sølv og 1 bronzemedalje og upcoming star Kasper Christensen med en sølvmedalje. Kasper har ikke svømmet længe, men har via en benhård indsats i klorvandet og i motionscenteret rykket sig uhyrlig hurtigt fremad.

Lige uden for medaljerækkerne endte Mynte Hanning og Rikke Andresen flere gange ved stævnet i meget flotte nye personlige rekorder. Tider som lover godt for en spændende svømmefremtid for dem. De to piger har således flyttet deres niveau ved hvert eneste stævne siden ”konkurrence” Danmark igen åbnede dørene og banker stærkt på til de sjove placeringer –

Sammen med en flot 50m crawl under de magiske 30 sekunder fra Adam Kristensen, der i øjeblikket er væk på efterskole, men hvis svømmehjerte tilhører Poseidon og derfor stiller op for os - efterlod alle svømmerne tilsammen en glad og tilfreds træner sent søndag aften.

Næste mål for svømmerne er i til Limfjords Cup i Struer til februar næste år. Så tilbage til klorvandet i KCS og de 30km svømning om ugen + styrketræning 

Kilde: Torben Brendholdt
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.